6. Nieuwsbrief

 Nieuwsbrief April

Voorwoord  Pierre de Lang

Volhouden.

Beste collega’s, (assistent) scheidsrechters en andere officials.

We zitten allen in een teleurstellend voetbalseizoen waar alles zo beetje stil staat in onze uitoefening van onze mooie hobby door het hardnekkige virus (covid-19).

Maar er is hoop, de inentingen zijn van start gegaan, ook al met vallen en opstaan kan er binnenkort hopelijk weer wat meer.

Gelukkig kon de jeugd nog enigszins trainen en onderling wedstijden voetballen, bij zijn eigen vereniging en nu sinds  half maart kan het dan ook voor spelers tot 27 jaar.

De K.N.V.B. heeft de lopende competities stop gezet en deze omgezet naar regio-cups en hopelijk kunnen deze nog doorgang vinden.

Bij de jeugd is het nog even afwachten  half april weten we meer.

Helaas kan ik het niet mooier maken dat wat het nu is, dus nog even VOLHOUDEN

Groeten;
Pierre de Lang


    Verjaardagen   
April :

6 - Christ Nieuwland
23 - Corné van den Broek

C.O.V.S. er van de maand

 Naam : Patrick van Schilt

Actief binnen het voetbal geweest als :
actief binnen Lepelstraatse Boys, (bestuurslid, voorzitter jeugdcommissie), KNVB (scheidsrechter, begeleider, rapporteur), Markiezen cup (aanstellingen).
De C.O.V.S Bergen op Zoom betekent voor mij ? 
Een vereniging waar je periodiek je collega scheidsrechters aantref, een praatje over de actualiteit en vaak een leuke thema-avond met aansprekelijke gastsprekers.

Als ( ass. ) scheidsrechter probeer ik ?  
Plezier in je hobby te hebben en uit te stralen. Met twee benen op de grond blijven staan. Met de spelers een leuke ochtend of middag ervan make 

Beste / leukste / mooiste wedstrijd als ( ass. )scheidsrechter ?   
Toen ik begon met fluiten startte ik bij de jeugd, wedstrijden als Steenbergen B1 - DOSKO B1 zijn op dat moment op jonge leeftijd leuke wedstrijden. Later bij de senioren zijn uiteraard de nacompetitie wedstrijd de mooie momenten van je hobby.

De beste scheidsrechter van Nederland is en waarom ?
De laatste jaren zie je toch dat de nederlandse arbitrage nationaal en internationaal gewaardeerd wordt. Daar mogen je best trots op zijn. Als je dan een naam moet noemen zou ik gaan voor Kuipers.

Wat wil je de collega COVS'er nog meegeven ?
Als er bijeenkomsten worden georganiseerd probeer dan aanwezig te zijn, je steekt er altijd wat van op, en is voor het bestuur ook leuk als ze wat organiseren.